Sodexo Washroom Revitalised

2019

We headed over to The Wirral to give Unilever a new look

A stones throw over the water from Liverpool, Sodexo Unilever Port Sunlight is the leading global supplier of food and facilities.

The Sodexo building at Unilever has seen some sprucing up since we’ve re-vamped their washrooms! We’ve provided a contemporary modern feel to the area, mixing light and dark tones together to create a lasting look for their washroom areas.

Initial ideas

A full render was presented to the client, to give them an idea of how the finished product would look. This is a feature Bridgewater are now able to offer our customers for large projects!

With this office space being so high traffic, the area needed to be fit to measure. We ensured that the materials used will stand the test of time, and remain to look stylish years down the line.

Halfway there

Our guys headed out to site to check how things were progressing and were happy with the outcome!

The rooms were really starting to come together and take shape. The joiners on site were impressed by the ironmongery supplied and were glad to be working with our product.

The outcome

The Sodexo project covered 4 washroom areas, all a combination of high quality moisture resistant materials, compact grade and solid surface for the vanity troughs.

Upon completion, the project was delivered to schedule ready for a happy client. They opted for miniature shelving units to be installed in each cubicle, providing staff a place to put their phone or keys.